Категорії Інформація
Каси Додати подію
SHY
24 липня 2021

SHY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Shy в Києві!

24 липня 2021 року в ЮБК (Південний берег Києва) відбудеться виступ співачки Shy в Києві. Ця виконавиця запам'яталася слухачам своєю особливо ніжною і ліричною тематикою пісень, впізнаваним м'яким вокалом і пронизаному світлими нотками смутку творчості. Учасниця 8-го сезону шоу талантів «X-Фактор» також відома широкому загалу як переможниця проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project 2020». У своїй музиці Шай намагається передати всю ту щирість і ліричність, якими наповнені її чудові тексти.

Сольний концерт на Південному березі Києва

Ніжний і романтичний флер відбився на всьому, що робить автор-виконавиця. Сама вона визначає себе як сучасного барда, використовуючи лірику своїх пісень для тонкого впливу на слухачів. Особлива краса її композицій зачарує вас завдяки живому виконанню в цей вечір. Відчуйте всю її ніжну силу і доторкніться до творчості цієї неймовірно романтичною співачки.

Щоб потрапити на концерт Shy в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше відмінних концертів в київській афіші шукайте на нашому сайті.

Як наповнити свій вечір романтикою в Києві? Сходити на концерт ніжної і романтичної Шай!

  1. Послухати наживо унікальну співачку
  2. Наповнити вечір атмосферою романтики
  3. Відмінно провести свій час на острові

Пісні Shy:

  • “Ти мовчиш”
  • “Не дивись”
  • “Повернись”
  • “Колискова”
  • “Я подобаюсь тобі”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код