Категорії Інформація
Каси Додати подію
Симетрія та фрактали. Краса, гармонія, корисність
12 березня 2023

Симетрія та фрактали. Краса, гармонія, корисність

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

Про подію

Арт-лекція: "Симетрія та фрактали. Краса, гармонія, корисність"

Зі шкільного курсу нам відомо, що таке симетрія, що вона буває центральною, дзеркальною та осьовою. На лекції ви побачите і дізнаєтеся, що світ симетрії набагато багатший і різноманітніший, які бувають види симетрії, як вони зустрічаються у повсякденному житті, тілі людини, природі та мистецтві, які ефекти симетрії використав у своїх картинах великий Сальвадор Далі та інші художники, скульптори та архітектори.

І ще ви познайомитеся зі світом фракталів – дивовижних об'єктів, у яких окремі частини є зменшеною копією цілого та побачите, як ефект фракталів використовується у сучасному мистецтві та які фрактали заховані у ваших мобільних телефонах.

Лектор - Сергій Доценко, кандидат фіз-мат. наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Мистецтво є захопленням лектора протягом десятиліттть. Веде лекції нестандартно - бачить і тлумачить арт так, як суто творчі люди не здатні.

Вартість участі в лекції 200 грн за передплатою (вартість включає 150 грн барний депозит, тобто вино й закуска на цю суму).

Арт-лекції відбуваються кожну другу неділю 18:00-19:30 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery). Тел. для довідок: +380 66 355 1847.

В галереї Моді світло є завжди!

Любите вино, фрактали й світло - значить ви у Моді)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код