Категорії Інформація
Каси Додати подію
Французька комедія "Скандал" з Дмитром Назаровим
01 березня 2017

Французька комедія "Скандал" з Дмитром Назаровим

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

Зворотний бік життя артистів

Закулісні історії життя відомих акторів дуже часто стають приводом для обговорення у багатьох шанувальників прославлених богеми. І часом, на сцену актори виносять не тільки образи своїх персонажів, а й особисті стосунки. "Скандал" в гумористичний та іронічній формі розповість вам, чому не варто змішувати сімейні відносини з акторським мистецтвом. Дійові особи вистави - французький режисер Ерве Монтель, його колишня дружина - Габріель Трістан і нинішня супутниця життя - Ніколь.

Закручений сюжет в поєднанні з акторами, які буквально з перших хвилин органічно вписуються в загальну атмосферу постановки, проведуть глядачів французькими кулуарами таємниць, інтриг і пліток.

На межі вигадки та правди

Витончена комедія "Скандал" була написана французами Жераром де Нервалем і Жаном де Марсан. На сторінках п'єси вони втілили яскраві образи героїв, представлені в характерах трохи скандальних театралів. Не позбавляйте себе можливості побачити цю виставу, в якiй приймає участь відоме подружжя Назарових - головний шеф-кухар країни з серіалу "Кухня" Дмитро Назаров та його дружина - Ольга Васильєва. Приходьте в центральний Будинок офіцерів 1 марта! Купити квиток на постановку "Скандал" в Києвi ви можете на нашому сайті, а також в касах міста. Не залишайтеся осторонь від цікавих подій вашого міста - заходите на нашу афішу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код