Категорії Інформація
Каси Додати подію
Соня Сотник та Гурт ЙоГурт
08 березня 2022

Соня Сотник та Гурт ЙоГурт

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Докер Паб (Docker Pub)
м. Київ, вул. Богатирська, 25

Про подію

Соня Сотник в Києві!

8 березня 2022 року у Докер Паб (Docker Pub) в Києві відбудеться концерт неймовірної ведучої легендарного ранкового шоу [КАМТУГЕЗА] на Radio ROKS Соні Сотник та запальних “Гурт-йо-гурт”! Багато хто чув її хіт «Боже, храни королеву», але не всі знають, що відео на цю пісню отримало нагороду «Отличие гендерного равновесия. Осень - 2013» від Міжнародного жіночого правозахисного центру “Ла Страда Україна”. Тому не дивно, що Соня Сотник вирішила виступити у Міжнародний жіночий день Восьмого березня. Перший сольний концерт артистка дала у 2011 році і зібрала не тільки повний зал, а й безмежну кількість квітів та овацій. Стало зрозуміло що Соня - нова зірка української музики. А тим більше, цього вечора її виступ будуть супроводжувати чудові професійні музиканти!

Концерт Восьмого березня

Більшу частину життя Соня Сотник присвятила радіо, що досі є її єдиним професійним коханням. Починаючи з 1997 року, вона пройшла шлях від ведучої ефіру до генерального директора декількох радіостанцій. І вже понад 10 років разом з Сергієм Кузіним є незмінною ведучою ранків на Radio ROKS. Це не завадило Соні випустити у 2013 році дебютну платівку та продовжувати концертну діяльність.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Соні Сотник та “Гурт-йо-гурт”  в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста.  Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти Восьмого березня з дівчиною в Києві? На концерт Соні Сотник!

  1. Потанцювати під запальні хіти
  2. Побачити легендарну радіоведучу наживо
  3. Відсвяткувати Восьме березня рок-н-рольно!

Соня Сотник пісні:

  • Две чашки кофе
  • Боже, храни королеву
  • Пятый размер
  • Мне нравятся женщины
  • Любовь должна быть
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код