Категорії Інформація
Каси Додати подію
Sonata Arctica
22 вересня 2022

Sonata Arctica

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

SONATA ARCTICA в Києві!

22 вересня 2022 року у клубі Atlas (Атлас) відбудеться концерт гурту Sonata Arctica в Києві. Ці фінські пауер-металісти вже підкорили США, Австралію, Канаду, Японію, а тепер вони їдуть в Україну!

Все почалося ще у далекому 1996 році, коли у містечку Кемі з’явилася хард-рок група Tricky Beans, величезний вплив на яку справив гурт Queen. Лідер Tricky Beans Тоні Какку ніколи цього і не спростовував. Проте це були лише творчі пошуки,

Разом з назвою Sonata Arctica музиканти знаходять своє справжнє звучання і починають грати symphonic power metal, а вокаліст гурту  додає сюди суміш тенору і фальцету, що робить партії справді неповторними.

Концерт важкої музики

З того часу пропозиції про співробітництво з відомими лейблами, перемоги в хіт-парадах і сумісні виступи з такими вагомими представниками напрямку, як  Nightwish, Iron Maiden, Gamma Ray, Stratovarius, Rhapsody, Epica та іншими - стали звичайною реальністю Sonata Arctica. Окрім цього,  гурт постійний учасник провідних метал-фестивалів світу, включаючи Wacken Open Air.

Понад 20 років Sonata Arctica є одним з найвідоміших в світі пауер-метал гуртів і звичайно, не збирається зупинятись. 14 платівок і безліч хітів - говорять самі за себе.

І тепер це свято важкої музики чекає на українців! Не баріться, щоб потрапити на концерт Sonata Arctica в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 790 до 1200 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати важку музику в Києві? На концерті Sonata Arctica!

  1. Міцний драйв пауер-металу
  2. Зірки світового рівня
  3. Живе звучання улюблених хітів

Sonata Arctica пісні:

  • Fullmoon
  • Replica
  • Tallulah
  • My Land
  • Paid in Full
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код