Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 грудня 2022

Шопеніана. Жізель

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

Романтичний балет "Шопеніана. Жизель" у Києві

Національна опера в Києві 17 грудня запрошує всіх подивитися популярний балет в 1 дію "Шопеніана. Жизель", де з-під клавіш фортепіано ви познайомитеся з творчістю талановитого польського композитора Ф. Шопена, а артисти балету розкажуть легенду про графа і його кохану Жизель.  

"Шопеніана. Жизель" - це синтезована постановка, в якій є місце найрізноманітнішим емоціям, від веселих до трагічних. І в ньому прекрасне все — музика, декорації та артисти балету.

Купуйте квитки на виставу вже зараз, адже це так просто — клікайте на зелену кнопку, обирайте місця та оплачуйте безпечно квитки.

Шедевр романтичного балетного мистецтва

Саме так називають критики балет "Жизель", у якому розповідається історія кохання багатого графа та сільської дівчини. І як би не хотілося, щоб вона закінчилася добре, кінець трагічний. Але від цього балет не стає менш прекрасним і чарівним, адже в основу історії покладено справжні почуття, стародавні перекази про вілісів, що робить балет не тільки романтичним, а й містичним.

Музика Шопена є частиною "Шопеніана. Жизель", адже саме творчість цього композитора надає постановці особливого внутрішнього наповнення — епіко-трагедійного, героїко-войовничого, святково-урочистого.

Так! Балет обіцяє бути неймовірним, як і, зрештою, всі програми в репертуарі Національного театру України. Тож не пропустіть! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код