Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 січня 2022

Спасибі, Марго!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Історія одного випадку: найкраща п'єса на сцені Києва

Театральних фанатів України порадує новий спектакль, який принесе масу позитивних і незабутніх емоцій. «Спасибі, Марго!» - чіпляє історія, яка наповнена живими і реальними подіями, що можуть статися з кожною людиною. Це повість про те, як взяти під контроль своє життя, управляти випадковостями і налагодити не тільки власні справи, а й допомогти оточуючим. Замовити квитки можна вже зараз за найнижчою ціною: всього 35-40 гривень за глядацьке місце. А насолодитися виступом можна буде в Театрі російської драми імені Лесі Українки.

Спасибі, Марго: драма з елементами легкої комедії

Дана історія показує життя простих людей, що справляються зі своїми бідами і проблемами. Умілі артисти перетворюють події в справжнісінький гротеск, наповнений веселощами, живими емоціями і яскравим сценічним дійством. Головна героїня вистави «Спасибі, Марго!» - жінка, яка в круговерті подій власного життя вирішується на відчайдушний крок, а саме - взяти все під свій контроль і домогтися бажаного. Але вона ще не знає, що саме своїми божевільними і необдуманими вчинками підштовхне героїв до найважливіших і відповідальних рішенням у їхньому житті.
Ролі виконують:

  • Анна Варпаховська;
  • Лідія Яремчук;
  • Олександр Гетьманський;
  • Михайло Аугуст.

Цей спектакль стане відмінною прикрасою зимового вечора, сприяючи гарному настрою для всієї родини! А наша театральна афіша буде радувати вас новими подіями!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код