Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 травня 2021

STAND UP Сміхожар шоу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

Увага! Подію перенесено на 20 травня 2021 року. Усі квиткі дійсні.

«Сміхожар Шоу» в Києві!

20 травня 2021 року у Центрі культури і мистецтв “КПІ” відбудеться неймовірний концерт «Сміхожар Шоу» в Києві, до Дня гумору! Вперше на одній сцені зійдуться кілька поколінь найкращих україномовних гумористів та коміків! Артисти розмовного жанру та монстри StandUp зроблять все можливе, аби без посмішки не залишився жоден глядач!

Україномовний концерт гумору

Гумор потрібен людям у всі часи, але з часом він змінює свої форми, контекст і теми. Проте цього вечора у нашій залі буде смішно людям будь-якого віку. Не прогавте  унікальну подію! Щоб потрапити на концерт «Сміхожар Шоу» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 270 до 600 гривень. Глядачі в національному одязі отримають спеціальний подарунок.  Ще більше концертів шукайте в афіші Києва на нашому сайті!

Куди піти всією родиною в Києві? На концерт гумору «Сміхожар Шоу»!

  1. Тільки україномовні коміки та артисти
  2. Гумор, який здатен об'єднати покоління
  3. Найкращий настрій та емоції

У концерті беруть участь:

  • Валерія Мандзюк -Лєра Мандзюк - учасниця та переможниця «Розсміши коміка», стендап-комік в проекті Жіночий Квартал.
  • Анато́лій Паламаре́нко — український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка.
  • Ілля Клим «Гуцул Дракон»- гуморист. Капітан команди Квн «Торнадо-Люкс»,багаторазовий переможець «Розсміши Коміка», актор та автор скетч-кома «Наші без Раші».
  • Анатолій Гнатюк — актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, телеведучий 1+1. Народний артист України.
  • Олександр Дмитрович - стендап комік, капітан команди ліги сміху «Збірна Львова» на 1+1, учасник “Розсміши коміка”, співзасновник ютуб каналу «Автори»
  • Григорій Драпак, відомий як Гриць Драпак — український артист розмовного жанру, гуморист. заслужений та народний артист України, член журі Тернопільської Ліги сміху.
  • “Дикі гуцули" комедійний колектив, який брав участь у проектах “Розсміши коміка" та регіональній ,,Лізі сміху". Чемпіони Галицької ліги КВК у Львові.
  • Брати Капранови - українські письменники, публіцисти, громадські діячі, видавці,  блогери, близнюки.
  • Анатолій Демчук — Народний артист України. Відомий артист української естради в комедійному жанрі.
  • Олександр Висоцький - артист розмовного жанру, конферанс, сценарист, співзасновник Фестивалю майстрів конферансу "Тост Fest", режисер Фестивалю Тараса Шевченка "ШеFest".
  • Володимир Пушкар - поет, гуморист артист, автор та виконавець власних гумористичних творів. Заслужений артист України. Лауреат у номінації «Краще гумористичне видання України»
  • Данило Котик - Шоумен, артист, таксист, гітарист, фінансист, блогер, влогер, тік-токер, астролог, філолог, таргетолог, гінеколог і криптоінвестор.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код