Категорії Інформація
Каси Додати подію
Стійкий олов'яний солдатик
15 квітня 2023

Стійкий олов'яний солдатик

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра
м. Київ, вул. Миропільська, 1

Про подію

Зворушлива дитяча вистава «Стійкий олов’яний солдатик» у Києві

Діти повинні відвідувати театри, де вони зможуть розвинути свої творчі здібності, розширити своє бачення та художні смаки. Спектакль «Стійкий олов’яний солдатик», якого показуватимуть у Києві у театрі ляльок на лівому березі Дніпра, є саме такою подією. 

Подаруйте своїй малечі гарний настрій та приведіть їх на дитячу виставу, яка їм точно сподобається.  Та зверніть увагу, що «Стійкий олов’яний солдатик» розрахований на дітей від 5 років. Театр також пропонує вистави й для інших вікових груп, і ви можете подивитися їх розклад на нашому сайті та купити квитки на цікаву для вас подію.

Сюжет «Стійкий олов’яний солдатик»

А ви знали, що є чарівники Оле-Лукойє, які кожної ночі уві сні приходять до дітей, щоб розповісти їм казку? Цього разу вам не треба буде спати, адже це буде сон наяву. 

Ви зустрінетесь з чарівниками, які повідають історію про Стійкого солдатика і Балерину, про Клоуна та Акробата, про Троля, який завжди робить всім лиха. Здаватиметься спочатку, що це просто іграшки... Але ні! Вони вміють любити та знають, що таке дружба.  

Ця історія буде сумною й веселою, романтичною та трохи трагічною, але прекрасною та захоплюючою. Обов’язково приходьте до театру на виставу!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код