Категорії Інформація
Каси Додати подію
Супер проект «Нові романтики» -  ROCK YOU!
03 березня 2023

Супер проект «Нові романтики» - ROCK YOU!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Docker-G pub
м. Київ, вул. Ігорівська / Набережно-Хрещатицька, 13/5

Про подію

Танцювальний проєкт "Нові романтики" від гурту "ROCK YOU" у Києві

Ви напевно чули про гурт "ROCK YOU", який виступає виключно перед гостями клубу Docker-G pub у Києві. Так ось 3 березня хлопці підготували для вас танцювальний суперпроєкт "Нові романтики".

Чому варто прийти на концерт? Наприклад, якщо ви любите мегахіти класики року. Гурт "ROCK YOU" віртуозно виконує популярні композиції 60-х, 70-х, 80-х, 90-х і 00-х років. Ще одна причина прийти на концерт — зарядитися позитивною енергією.

Що ж стосується програми "Нові романтики", у ній зібрані найромантичніші та найдрайвовіші хіти, а також композиції 80-х років. І ось зараз є можливість придбати електронний квиток на концерт — просто клікайте на зелену кнопку, обирайте потрібну кількість квитків і оплачуйте.

Чий голос звучатиме на концерті "Нові романтики"?

Солістом цього дня стане співак, який завжди викладається на всі 200% - Ігор Петров. Він уже відомий тим, що талановито виконує хіти "Queen" та "Scorpions", але цього разу Ігор Петров зробить для вас дещо більше.

Але ми не будемо говорити, що підготовано, адже це має бути приємною несподіванкою для вас.  Тож приходьте на виступ "Нові романтики" і ви дізнаєтеся, яким буде концертний вечір. І так! Не забудьте переглянути інші заходи клубу Docker-G pub. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код