Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 липня 2018

The Orchestra of the Americas

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

Вперше в Україні відбудеться наймасштабніший музичний проект, який вже підкорив мільйони людей – Оркестр країн Америки та Європи (Orchestra of theAmericas), який об'єднав 110 кращих віртуозів оркестрового мистецтва з усьогосвіту! Девіз проекту: Прагнути! Об'єднувати! Змінювати!

Orchestra of the Americas – симфонічний оркестр світового класу під керівництвом Пласідо Домінго, який об’єднав обдарованих молодих музикантів з 26 країн Західної півкулі. Оркестр країн Америки з шаленим успіхом провів понад 350 концертів з часусвого інавгураційного туру в 2002 році, виступаючи на іменитих сценах: відпрестижних концертних залів Європи, Північної та Південної Америки - до майданчиків під відкритим небом, які, в свою чергу, не часто асоціюються із симфонічною музикою.

Його звучання доносить мистецтво через живі виступи, телевізійні проекти, радіопередачі, CD-записи, друковані видання та документальні фільми. Місія оркестру полягає в тому, щоб надати можливість молодим талантам змінювати життя по всій Америці та за її межами. YOA став міжнароднимбрендом, залучаючи відомих діячів мистецтва, таких як: Йо-Йо Ma, Пакіто Д'Рівера, Пласідо Домінго, Філіп Ґласс - у життя молодих музикантів і слухачів.

Вперше в Україні прозвучать шедеври класичної музики латиноамериканських композиторів, таких як: Ейтор Вілла-Лобос, Самуель Барбер, Аарон Копленд, Карлос Чавес, а також фортепіанний концерт неперевершеного Петра Чайковського.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код