Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 грудня 2019

Тисяча вогнів: Вокалісти, джазмени, оркестр і дитячий хор

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Найтепліший новорічний концерт!

Перше та головне новорічне музичне шоу України! Різдвяний джаз та класика! Дитячий хор «Дзвіночок», Ольга Лукачова та її квартет і оркестр «Віртуози Києва». Новорічний джаз та саундтреки, музика з балету, класика та різдвяні гімни та багато різдвяної музики! Подаруйте собі та своїм близьким теплій вечір, наповнивши його справжнім новорічним настроєм!

Програма концерту

Ви почуєте новорічний джаз та саундтреки, класику та різдвяні гімни, від «Let is snow» та «Jingle bells» до саундтреку з «Один вдома», від музики з балету «Лускунчик» до різдвяного гімн «Joy to the World», і звичайно ж український «Щедрик» Миколи Леонтовича та багато інших чарівних мелодій.

Ольга Лукачова та її джаз-бенд

Одна з кращих джазових вокалісток України в супроводі кращих джазменів заспіває новорічний джаз і різдвяні гімни!

Дитячий хор «Дзвіночок»

Дитячий хор, який давно став одним з музикальние символів України та еталоном звучання дитячого хору. Дитячий хор, разом з джазменами і оркестром створить справжнє музичне різдвяне диво!

Оркестр

Віртуози Києва

Номінанти головної світової премії «Classical Music Awards 2018» за кращий диск року. Перший незалежний і кращий оркестр України, який складається з вихованців легендарного Богодара Которовича.

Усього за пару років оркестр став самим затребуваним оркестром в країні. Головний диригент — номінант на премію Греммі Дмитро Яблонський (США-Ізраїль), який диригував Лондонським Королівським та Єрусалимським оркестром.

Записи та тури з українськими та світовими зірками, спільний тур і диск з Борисом Гребєнщиковим. Постійні учасники міжнародних музичних фестивалів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код