Категорії Інформація
Каси Додати подію
NEWMA. Tribute Show. Земфира в моей голове
29 серпня 2021

NEWMA. Tribute Show. Земфира в моей голове

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

Триб’ют Земфіри в Києві!

29 серпня 2021 року в Caribbean Club (Карібіан Клаб) відбудеться триб’ют Земфіри в Києві від українського гурту NEWMA, чия програма “Земфіра в моїй голові” вже підкорила всю Україну. Але цього разу у нас особливий привід для зустрічі. Наприкінці серпня Дівчинка-скандал святкує свій День народження, і ми теж не будемо стояти осторонь цієї події!

Останнім часом леді Z радує своїх шанувальників новими хітами, але як же можна обійтися без легендарних композицій “Искала”, “Небо Лондона”, “Не отпускай”! Кожен рядок - наче влучний постріл, який залишає глибокий слід у серці. Можна співати, згадувати і просто відчувати разом!

Концерт гурту NEWMA

Київський інді-гурт NEWMA - володар диплому легендарного українського фестивалю “Червона Рута”, учасник талант-шоу “Х-Фактор” та багатьох фестивалів. Музиканти  також створюють авторські композиції, зокрема саундтреки до українських кінострічок. Але у цей вечір ми слухаємо незабутні пісні Земфіри, які ще довго звучатимуть у наших головах.

Щоб потрапити на триб’ют Земфіри від гурту NEWMA в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше чудових концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де відсвяткувати День Народження Земфіри в Києві? На триб’ют-концерті NEWMA!

  1. Улюблені пісні наживо
  2. Натовп мурашок і вихор емоцій
  3. Неймовірно атмосферний вечір в колі однодумців
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код