Категорії Інформація
Каси Додати подію
Tribute Show - Band «ROCK YOU!»
27 січня 2024

Tribute Show - Band «ROCK YOU!»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Докер Паб (Docker Pub)
м. Київ, вул. Богатирська, 25

Про подію

27 січня триб'ют шоу All Starts від cупер-гурту ROCK YOU! в Docker pub!

Програма буде побудована за принципом best of the best

Солісти:

- Сергій Тягнирядно

- Анна Lady Rock

- Орест Jeeme Rough

Початок о 19:00

ROCK YOU!

Цей унікальний проєкт був створений продюсерським і концертним агентством ROCK YOU! виключно орієнтуючись на музичні запити постійної аудиторії Докер пабу.

Супер-гурт ROCK YOU! виступає в Києві ексклюзивно тільки в Докер пабі. Її запрошують на великі шоу в концертних залах і open-aiри в інших містах України, але в Києві будинок цієї групи – Docker pub. Група може виступити на вашому заході в будь-якому іншому місці за погодженням з адміністрацією Докер пабу.

Ідея цього проєкту – не один, як зазвичай, а відразу – три соліста на сцені (але на великій сцені їх було одного разу навіть п’ять!) І ці різнохарактерні і яскраві вокалісти доповнюють один одного, додаючи в уже знайомі пісні нові фарби. І, звичайно, головне це – репертуар: тільки мега-хіти класик-року (від 60-х років минулого століття до 2000-х років).

Солістами ROCK YOU! в різних виступах були: Ігор Петров (Queen, Scorpions), Анна Lady ROCK (історія жіночого року), останній хіпі України Богдан Совик (легендарні хіти 60-70-х років), Андрій Підгайний (Kiss, AC / DC, Motorhead), Валентин Вовк (Alice Cooper, AC / DC), Роман Сорокін (AC / DC), Олександр Онофрійчук (Queen), Іван Ворон (Queen, Scorpions), Сергій Мазанько (AC / DC, Bee Gees), Jack Frost (AC / DC – Bon Scott, Влад Воловіков (Queen).

Крім сольних відділень кожного з трьох солістів в першому і останньому блоках на сцені – всі троє! І вони виконають рок-гімни Long Live Rock’n’roll, I Wanna Rock’n’roll All Nite, We Will Rock You, і найпопулярніші хіти Queen, Scorpions, Alice Cooper, супер-танцювальні рок-шлягери Bon Jovi, Slade , Kiss, Europe. Ураган мега-хітів завершується або класичної Smoke On The Water, або вічної баладою Hotel California, або гімном усім докерам We are the champions. Всі плачуть))). Завіса. ROCK YOU!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код