Категорії Інформація
Каси Додати подію
TRICKY
08 березня 2022

TRICKY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

Tricky в Києві!

8 березня 2022 року у клубі Atlas на вас чекає неймовірний подарунок для всіх шанувальниць і шанувальників незвичайної музики. Зустрічайте концерт Tricky в Києві! Цей британський тріп-хоп маг вважається еталоном жанру і готовий влаштувати музичну медитацію просто під час свого виступу. Адже таємничий речитатив тут змінюється вільним наспівом, і всі разом вони створюють неймовірну хвилю вібрацій, які линуть просто у серце слухачів.

Презентація альбому Fall To Pieces

Цього вечора ви почуєте неймовірно глибокий і драматичний альбом виконавця Fall To Pieces, який було створено у найважчий для музиканта час життя. Його виступи схожі на шаманські обряди, а музика володіє неймовірною силою занурення. Недарма Tricky вважають одним з засновників тріп-хопу, а його ноти здатні проникнути просто під шкіру. Запрошуємо вас у захоплюючу подорож світом британської музичної легенди. Кожна нова робота артиста несе у собі новаторство і музичний експеримент. Багато років тому Tricky зробив сміливий крові від дабу до психоделічної музики і рухається все далі вглиб звуку. Описати його музику дуже важко, адже кожний концерт - це життя в моменті і майстерна імпровізація. Тільки живе виконання і неповторні емоції. Сценічний псевдонім Tricky перекладається як “складний”, “мудрований”, “каверзний”. І він саме такий.

Щоб потрапити на концерт Tricky в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де послухати справжній тріп-хоп в Києві? На концерті Tricky!

  1. Законодавець жанру
  2. Композиції з нового альбому
  3. Гіпнотична музика
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код