Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 грудня 2021

У Чорного моря

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

"У Чорного моря" у Києві!

3 грудня 2021 року на майданчику Freedom Hall (Фрідом Хол) пройде унікальна, жива та іронічна вистава “У Чорного моря” у Києві. Комедійна постановка спирається на тексти неповторного та легендарного М. Жванецького, збираючи по крихтах цілісну картину його неповторної Одеси. На глядачів чекає один насичений день із одеського життя біля самого моря з його особливим романтичним шармом,  пристрастями, що киплять буквально на кожному кроці,  та традиційними сімейними цінностями. Змішаємо наш коктейль: додамо до дотепності нотку смутку, а потім приправимо все це самоіронією та життєвою мудрістю автора.

Вистава за мініатюрами М. Жванецького

Допоможе глядачам потрапити до затишної сонячної атмосфери одеського дворика музичний супровід. У ньому використовуються гітара та фортепіано, а також улюблені твори з репертуару знаменитого Леоніда Утьосова. Вони прозвучать у виконанні самих акторів, тож ми й справді всі разом опинимося в ностальгійній Одесі. Місті тих віддалених часів, коли раки були ще "по три, але маленькі, але сьогодні...".

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музичну виставу “У  Чорного моря” у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва завжди можна переглянути на сторінках сайту Контрамарка.

Як потрапити у сонячну та гуморну Одесу, не виїжджаючи з Києва? Просто прийти на наше театральне дійство “У Чорного моря”! 

  1. Тексти видатного сатирика
  2. Пісні знаменитого одесита
  3. Виконання чудових артистів

Ролі виконують:

  • Розалія Вікторівна - Ніна Касторф
  • Віра - Ірина Калашнікова
  • Боря – Олександр Бегма
  • Костянтин - Станіслав Мельник
  • Ізя - Сергій Мельник
  • Михайло Жванецький - Володимир Кокотунов
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код