Категорії Інформація
Каси Додати подію
У теплому куті
14 березня 2020

У теплому куті

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)
м. Київ, вул. Володимирська, 23В

Про подію

  • Тривалість 60хв
  • Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (вул. Володимирська 23в)

«У теплому куті» — це пластична вистава з авторським сюжетом, що створена спираючись на філософське есе Альберта Камю «Міф про Сізіфа».

Вистава про черговий абсурдний початок з чистого аркуша. Як Сізіф, стоячи перед черговою спробою підняти камінь на вершину гори, сам обирає зробити це, так і наша героїня спробує почати все спочатку. Глядач має можливість дивним чином підглянути за тим, що відбувається в таємній кімнаті, без входу і виходу, а також без жодного вікна. Створений на межі фізичного та метафізичного театру, «У теплому куті « — це вистава про пошук та ідентичність, про надію та трошки про вічність.

Режисерка Христина Слободянюк має досвід роботи більш ніж у 30 виставах. Співпрацювала з такими видатними митцями, як Влад Троїцький, Христина Шишкарьова, KLIM, а також з представниками відомих світових компаній: Erez Zohar (Batsheva Dance Company), Rob Hyden та Jorge Jauregui Allue (Ultima Vez), Da Soul Chung (Вуперталь, танц-театр Піни Бауш). «У теплому куті» — третя робота молодої режисерки. («Субстрат» 2016р. «Геката» 2018р.)

Про свою роботу Христина каже так: «Світ технологій оголосив війну живій людині. Я маю намір бути на стороні справжнього. Ви не побачите яскравого шоу, також не буде складних маніпуляцій вашим сприйняттям. Все дуже просто: одна кімната, одна людина, одне головне питання — «Бути чи…»

  • Режисерка — Христина Слободянюк
  • Артистка — Іра Титаренко
  • Sound designer — Денис Беляєв
  • Художниця по світлу — Світлана Змєєва
  • Фото — Дар’я Лук’яненко

(!) прохання бути завчасно, о 19:00 двері до глядацької зали зачиняються.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код