Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 лютого 2017

Убий мене, голубчику!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Вистава «Убий мене, голубчику!» відбудеться в «Жовтневому» палаці 17 лютого. Замовляйте найкращі місця вже зараз!

Це історія про двох немолодих сусідок, які не хочуть відставати від життя, бадьорі, веселі і цікаві. Їх прожиті життя наповнені спогадами про покійних чоловіків і фантазією про неіснуючі любовні листи. Але ж так хочеться простого людського тепла! І героїні мріють хоч на мить, повернути той вогонь і пустощі, які притаманні юності.

І ось одного разу загальну самотність героїнь порушує повідомлення по радіо. У їхньому місті з'явився маніяк-душитель. Під виглядом контролера газових плит він приходить в будинок до самотніх жінок ...

Думка про те, що невигаданий чоловік переступить їх поріг, породжує в душах жінок справжню бурю емоцій. Вони з цікавістю представляють картини, що буде, якщо маніяк прийде саме до них. Це і щемливе очікування. Нехай вб'є, але прийде! Адже їм до смерті хочеться бути потрібними, нехай навіть на один день ...

У цей момент лунає стукіт у двері ... Хто стоїть на порозі? Що буде, якщо відчинити двері?

Жанр: Лірична комедія

Автор: Азіза Несіна

Режисер: Народний артист РФ - Валерій Гаркалін

Ролі виконають народні артисти РФ Валерій Гаркалін (Контролер) і Олена Шаніна (Диха), заслужена артистка РФ Ольга Прокоф'єва (Сієн).

Блискуча комедійна п'єса здатна подарувати не одну сльозу сміху і співчуття. Вашій увазі дві чудових години відчуженості від реального світу.

Kontramarka.ua пропонує Вам найвигідніші умови покупки квитків.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код