Категорії Інформація
Каси Додати подію
Uriah Heep
12 листопада 2022

Uriah Heep

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Uriah Heep у Києві!

12 листопада 2022 року Жовтневий палац запрошує гостей на ювілейний концерт легенд британського хард-року Uriah Heep у Києві! Цей культовий колектив вийшов на сцену ще наприкінці 60-х років XX століття - час, коли жорсткий напрямок року тільки почав набирати обертів.

У той час конкуренція була неймовірно велика, зробити всесвітнє ім'я вдалося лише ліченим одиницям з претендентів. Незважаючи на те, що музикантам не вдалося увійти до Золотої трійці хард-року, багато в чому їхня музика змогла вплинути на кожного учасника цієї добірки та їхніх продовжувачів. А чудове поєднання барвистих фентезійних текстів, проникливої лірики, помітно обтяжених гітарних партій та домінуючих клавішних у композиціях досі залишилося візитівкою групи.

Великий ювілейний концерт

І так, творчому шляху цього британського колективу виповнилося не багато, не мало - цілих півстоліття. За п'ятдесятирічну історію Кен Хенслі та товариші здійснили достатньо подвигів: записали у студії понад двадцять повноформатних релізів, багато з яких отримали платиновий статус у світі. Зіграли наживо понад чотири тисячі концертів, офіційні записи яких вийшли потім на 21 платівці та на 17 відеодисках. Їм не раз доводилося виступати на розігріві та давати свої феєричні шоу на підтримку молодших і завзятих важких гуртів, які потім увійшли до світового фонду рок-музики та хард-н-хеві. Цілком можливо, що багато хто з них своїм успіхом зобов'язаний саме цим хлопцям.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на феєричний ювілейний концерт Uriah Heep у Києві, заздалегідь бронюйте місця та купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва чекають на вас на сторінках нашого порталу.

Повернення яких культових зірок рок-музики не можна пропустити у Києві? Ювілейний виступ самих Uriah Heep!

  1. Чудові композиції та топові хіти групи
  2. Колектив, який вплинув на всю історію хард-року
  3. Рідкісний шанс взяти участь у неймовірній події
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код