Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ювілейний концерт Анатолія Лаврінчука
17 травня 2020

Ювілейний концерт Анатолія Лаврінчука

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

Без пісні та калини немає України……

Особливо, якщо ця пісня народжена душею і від душі, то без призів і відзнак стає во істину народною! Тією, що співає народ, котра звучить в серцях багатьох!

Якщо говорити про сучасне пісенне мистецтво, то великий творчий вплив на формування нації має Анатолій Лаврінчук — композитор, співак, заслужений артист естрадного мистецтва України. Таких людей ще називають «самородком» або «поцілованим Богом».Близько двохсот вокальних творів, котрі увійшли в репертуар народних та заслужених артистів України: Івана Поповича, Олександра Василенко, Світлани Мирводи, Анатолія Гнатюка, Олени Хижної, Юрія Ракула, циганського гурту «Ромен» та ще багатьох інших виконавців. Поряд з ним на творчій ниві співпрацювали каменярі пісенного слова, поети-піснярі: Вадим Крищенко, Микола Луків, Олександр Мороз, Катерина Вишинська та багато інших. Мелодії творів Анатолія Лаврінчука — це чисті, рідні та душевні, чимось схожі на мелодії народних пісень мотиви.

У свій ювілей великий маестро запрошує всіх своїх творчих побратимів на святковий урочистий концерт, котрий відбудеться 17 травня 2020 року о 18:00 в приміщенні великої зали Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського. Це буде дійсно щирий, душевний та наповнений любов’ю до української пісні вечір, де всі вище згадані артисти та багато інших причасних до музичного мистецтва людей будуть дарувати один одному радість спілкування, слова вдячності та звісно ж окриляти піснею себе та всіх у глядацькій залі. Багатьом відомі пісенні шедеври Анатолія Лаврінчука «Мені не спиться нині опівночі», «Файна», «Мати іде», «Фіалки та конвалії», «І нам Бог допоможе», «Доля козака», «Давня пісня», «Ми з тобою, кохана, іще молоді», «Понад лугом» стануть окрасою концерту. Обіцяємо Вам незабутні емоції!!!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код