Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вечір прем'єр з Катериною Осадчою
13 квітня 2021

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

«Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» в Києві!

13 квітня 2021 року в Палаці "Україна" в Києві відбудеться улюблене весняне шоу мільйонів «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою»! Це справжній подарунок глядачам до нового сезону! Олег Винник, Оля Полякова, MONATIK, Jamala, свіжі хіти улюблених артистів, неймовірні сюрпризи і сучасне телешоу, в якому візьме участь кожен, хто відвідає в цей вечір у Палац "Україна". А бажаючих буде чимало!

Концертне телевізійне шоу

Хто не хоче побачити на зіркові випробування, які влаштує Катерина Осадча своїм гостям! Та й хто ще здатен вивідати усі новини особистого життя артистів, як не вона? Недарма саме під час «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» Вірка Сердючка представила свою нову пісню, Джамала заспівала  з казахським репером Джа Халібом, а Потап і Настя Каменських зробили перші відверті зізнання. І це ще не все! Як можна забути танцювальні змагання Тіни Кароль і Юрія Горбунова? Або майстер-клас з йоги від Наталії Могилевської?

«Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» точно знає як приголомшити публіку і ми готові зробити це ще раз! Не пропустіть повернення улюбленого шоу! Ще більше несподіванок та прем’єр! Щоб потрапити на телевізійне концертне шоу «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою»  в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 340 до 4000 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код