Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 жовтня 2019

Вечір присвячений Юрію Візбору

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Актора
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 7

Про подію

«Я не люблю любую власть,
Я с каждой не в ладу,
Но я, покуда есть, что класть,
На каждую кладу»

Ігор Губерман

Складно прожити життя і зберегти себе як особистість, вільну творчу особистість, як вільного духом і тілом людини в тоталітарно і заідеологізованому суспільстві Радянського Союзу. Дуже небагатьом це вдавалося.

Складати вірші та пісні, кататися на гірських лижах, об’їздити величезну країну як журналіст, займатися альпінізмом, зніматися в кіно, дружити з багатьма знаменитими людьми, кохати та бути коханим…

І все це про Юрія Йосиповича Візбора, чиї добрі ліричні і гуморні пісні співають тисячі людей в різних країнах через багато років після його відходу.

Час від часу ми робимо вечори його пам’яті, збираємо цінителів і шанувальників його творчості, професійних артистів і музикантів — послухати, поспівати, помріяти про хороше, посміятися і подумати про себе і про нас…».

Хто не знає пісень: «Милая моя, солнышко лесное…», «Лыжи у печки стоят», «Одинокий музыкант», «Наполним музыкой сердца…».

Хто не сміявся, слухаючи «Излишний вес…» або «Он за мною видно шел…».

Пісні Юрія Візбора і зараз співають тисячі людей в компаніях і на рідкісних, на жаль, концертах.

Він прожив своє життя без оглядки на владу, на зовнішні обставини, на чужі думки.

Його пісні і дивовижні розповіді гранично щирі. Цим і ще величезним талантом він цікавий, сучасний і не забувай сьогодні.

Пісні Юрія Візбора співають у США, Ізраїлі, Росії, Німеччині, Україні, Білорусії, Австралії, Франції, Казахстані і т. П.

І ми, артисти, музиканти та керівники Київського театру поезії та пісні ім. В. Висоцького 25 жовтня 2019 р. у Київському будинку Актора, наданих увазі публіки величезну колекцію улюблених і знакових пісень Юрія Візбора.

Хто ж буде на сцені в цей раз Тимур Бобровський — виконавець; Володимир Новіков — виконавець; Микола Чернявський — виконавець, сценарист; Сергій Озерян — соло, ритм-гітара; Єгор Славинський — бас гітара.

Ми впевнені, що кияни та гості нашого прекрасного міста прийдуть в Будинок Актора, підтримають нас, заспівають пісні Візбора, і проведуть цей вечір в хорошій компанії.

Це буде один з тих вечорів, в яких захочеться розповідати дітям і онукам.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код