Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вечір романсів
27 жовтня 2021

Вечір романсів

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Актора
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 7

Про подію

Вечір романсів в Києві

27 жовтня 2021 року на сцені столичного Будинку Актора відбудеться незабутній вечір романсів в Києві. Концерт відбудеться за участю української вокальної зірки і знаменитого іранського піаніста.

Алла Кучерук - талановита українська співачка. Лірико-колоратурне сопрано, лауреат безлічі вокальних конкурсів різного масштабу. Закінчила Рівненський державний інститут мистецтв і після закінчення отримала запрошення на посаду солістки Рівненської обласної філармонії. Удосконалювала свій виконавський талант в класі професора Сафронової Надії Петрівни (випускниці музичної академії Львова зі складу класу Бандрівської Одарки Карлівни, племінниці знаменитої Соломії Крушельницької). Активно концертує в Україні та Росії, також викладає вокальну майстерність. 

Концерт класичної романсу

Соруш Залі - провідний піаніст Ірану, який народився в столиці. Музичну освіту він здобув  в Тегеранському вищому музичному училищі, де потім став викладати. Доля обдарованого музиканта привела його в Київську консерваторію ім. П.І. Чайковського, яку він благополучно закінчив у званні магістра по класу фортепіано і по класу камерного ансамблю. Відточував свою майстерність гри на численних майстер-класах легендарних виконавців Європи та України. Захоплюється імпровізаційною музикою Ірану і творіннями українських авторів ХХ століття. Веде активну концертну діяльність.

Щоб послухати класичні романси у виконанні українського та іранського талантів, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Решту насичених музичних  вечорів в афіші Києва завжди можна знайти на сайті kontramarka.ua.

Де послухати класичний романс у виконанні зірок в Києві? На вечорі романсів в Будинку Актора!

  1. Талановитий інтернаціональний склад
  2. Ведучий піаніст Ірану
  3. Блискуча українська співачка

Беруть участь лауреати міжнародних конкурсів:

  • Алла Кучерук (сопрано)
  • Соруш Залі (фортепіано)

У концерті прозвучать твори:

Сергія Рахманінова та Петра Чайковського

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код