Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 вересня 2021

ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП на терасі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

PMHUB
вул. Іоанна Павла II, 5

Про подію

«ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП на терасі»

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап-комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

22 вересня, виступають:

  • ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».
  • АНДРІЙ БЕРЕЖКО – переможець «Розсміши коміка» на «1+1», резидент «Гуднайт_клаб» на «1+1», учасник «Сomedy Батл» на «ТНТ».
  • СЛАВА БУ – учасник телевізійного проєкту «Розсміши коміка».
  • ДЕНИС КОРАБЛЬОВ – найбільш прямолінійний та чесний стендап-комік України. Учасник «Comedy Club UA», шоу «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», проєкту «Стендапер» на «НЛО TV» та «Гуднайт_клаб» на «1+1». 
  • СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – самотній вегетаріанець. Колекціонує зйомні квартири та міста. Учасник «Вар'яти шоу» на «Новому каналі»

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

 «Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код