Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вернісаж на Андріївському у фойє театру на Подолі!
07 листопада 2019

Вернісаж на Андріївському у фойє театру на Подолі!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Подолі
Андріївський узвіз, 20Б, Київ

Про подію

Вперше у театрі на Подолі ваша улюблена вистава «Вернісаж на Андріївському» — в абсолютно новому форматі. Глядачі, як і артисти, займуть свої місця за столиками у фойє, яке недарма архітектор назвав театром вулиці за те, що завдяки прозорій вхідній групі жваве вуличне життя проникає і сюди.

Грати вистави у ресторанах чи барах — не новий спосіб змінити кут зору, однак мало хто наважувався зіграти виставу в театрі, перетворивши простір у кафе, запропонувавши глядачам ексклюзивну можливість стати випадковими свідками неймовірної історії, що відбулася на Андріївському узвозі — вулиці, де народжуються легенди.

Учасники вистави (називати вас глядачами вже буде нечесно) матимуть виключну можливість не тільки прожити вечір-феєрію із життя однієї вулиці, а і стати творцями нового формату, взявши участь в обговоренні спектаклю. Наші гості увійдуть до фокус групи, що за бажанням надасть свої рекомендації для розвитку оригінального напряму театру. І звісно, зможуть сфотографуватися та поспілкуватися з акторами після вистави.

У вартість квитка входить: перегляд вистави в унікальній локації, глядачі розміщуються за столиками по 2–3 людини, авторський сет брускет із алкоголем на вибір (сухе вино чи коньяк), участь у фокус-групі, що формує театральний авангард Києва, спілкування з акторами та хороший настрій =)

Пригощає Театральное кафе “Mamihlapinatapai”

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код