Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 квітня 2022

Вишневий сад

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр АКТОР
м. Київ, вул. Велика Житомирська (Львівська площа)

Про подію

"Вишневий сад" у Києві!

У столичному Театрі “Актор” на глядачів чекає постановка класичної п'єси А. Чехова “Вишневий сад” у Києві. Цей останній твір у яскравій літературній творчості знаменитого драматурга кінця XIX – початку XX століття, він став справжньою віхою у всьому театральному житті. П'єсу неодноразово ставили на підмостках різних театрів, але водночас вона залишилася одним з багатогранних шедеврів, інтерпретації якого породжували численні суперечки. На думку автора, його творіння — це передусім комедія. Але мало хто з глядачів був настільки байдужим, щоб не побачити у тому, що відбувається на сцені, дійсно сумні нотки.

Вистава за твором А. Чехова

Після багаторічної відсутності Раневські – Любов та її дочка Ганна – повертаються до сімейного маєтку. Їх зустрічають прийомна дочка Варя та брат Гаєв. Фінансове становище сім'ї виявилося незавидним, постає навіть питання про продаж родового маєтку з прилеглим до нього великим вишневим садом. Часу на покриття боргів відпущено зовсім небагато, але не чужий турбот Любові купець Лопахін пропонує їй можливий вихід із ситуації. Здати землю в оренду, розбивши її при цьому на окремі ділянки. Все б нічого, але для цього доведеться вирубати цей пам'ятний сад. Однак для головної героїні дерева – нагадування про безтурботну молодість і не тільки.

Про подальші події ви дізнаєтесь вже безпосередньо на нашій виставі. Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на постановку п'єси А. Чехова “Вишневий сад” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. На вас чекає ще багато відмінних театральних вистав в афіші Києва, не забувайте стежити за оновленнями на сайті Контрамарки.

 На яку класичну виставу сходити у Києві? На вас чекає “Вишневий сад” у Театрі “Актор”!

  1. Знаменита п'єса літературного класика
  2. Неоднозначний сюжет із нотками трагедії
  3. Талановиті постановники та актори театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код