Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Vivat Opera". Повнокупольне музичне шоу 360°
18 лютого 2022

"Vivat Opera". Повнокупольне музичне шоу 360°

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Київський Планетарій в рамках мистецького проєкту ARTSpace презентує повнокупольне музичне шоу у форматі 360ﹾ VIVAT OPERA з програмою «Love is in the air », створене спільно з солістами проєкту Inspiration Classic.

Love is in the air...

На наш погляд, останній місяць зими пробуджує найкращі та найтепліші емоції! Кохання витає в повітрі і серця повняться любов'ю! А найглибше мовою кохання промовляє опера, тим паче в романтичному обрамленні зоряного куполу.

«Love is in the air» – програма, в якій зібрано найскравіші оперні шедеври, створені в різні періоди, але поєднані єдиною темою, яка завжди залишається на часі.

Програму «Love is in the air» буде представлено проєктом професійних класичних музикантіа Inspiration Classic. Сьомий концертний сезон артисти проєкту створюють концерти – натхнення і закохують глядачів в класичну музику!

Учасники: :

  • Катерина Болкуневич ( сопрано, авторка проєкту)
  • Ольга Братик ( сопрано)
  • Наталія Мамедьярова ( фортепіано)
  • Ольга Мільграндт ( віолончель)

Не пропустіть можливість подарувати собі і своїм близьким незабутній вечір в атмосфері музичного космосу! Шоу відбудеться з дотриманням протиепідемічних заходів МОЗ України! #безпечнийконцерт.

Придбані квитки – це візитівка до космічної насолоди, якою ви наповнетесь під час шоу.

У випадку відміни (скасування) шоу-програми через карантинні обмеження, кошти за квитки не повертаються. Однак, Київський Планетарій гарантує обмін квитка на будь-яку іншу подію, шоу, повнокупольні сеанси, відповідно номіналу до 01.01.2023 р.

Оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код