Категорії Інформація
Каси Додати подію
Владислав Троїцький: «Що таке культура та чи потрібна вона»
22 травня 2021

Владислав Троїцький: «Що таке культура та чи потрібна вона»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

INVERIA EVENT SPACE
вул. Володимирська, 49А

Про подію

Владислав  Троїцький в Києві!

22 травня 2021 року в INVERIA EVENT SPACE відбудеться лекція-діалог від відомого режисера та продюсера Владислава Троїцького в Києві. Тема розмови: “Що таке культура та чи потрібна вона? “. Спробуємо разом розібратися з чого починається ця сама культура. З того, що вже зроблено іншими,  або з нашої власної здатності створювати? На вас чекає справді захоплююча подорож у світ роздумів про культурний процес. Якою має бути культура в суспільстві? Які перепони заважають нам сприймати нове сучасне мистецтво? Чи можна розширити власні кордони і відкритися новому?

Лекція-діалог “Що таке культура та чи потрібна вона?“

Владислав Троїцький - засновник театру “ДАХ”, міжнародного фестивалю ГогольFest, фрік-кабаре «DakhDaughters»,  проектів «NovaOpera», «ЦеШо». В 2020 році Влад Троїцький став лауреатом Шевченківської премії як режисер сучасної опери “IYOV”. Саме його можна назвати головним “вакцинатором” культурою у сучасній Україні і культуртрегером далеко за її межами.

Це чудова можливість особисто поспілкуватися з тим, хто створює  сучасну культуру тут і зараз та здатен відкрити її усьому світу. Щоб потрапити на лекцію Владислава Троїцького в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше подій шукайте у нашій афіші Києва.

Де поспілкуватися з Владом Троїцьким в Києві? На лекції ““Що таке культура та чи потрібна вона?“

  1. Цікава розмова з сучасним митцем
  2. Спроба зрозуміти український культурний процес
  3. Можливість дізнатися щось нове
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код