Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 травня 2017

Володимир Ткаченко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

27.05.2017
19:00
Великий зал
"Кожна історія кохання має свій початок ...
Наша Love Story розпочалась з джазу… Пісня «Summertime» стала тим, що змусило Її звернути на мене увагу... погляди зустрілись, історія розпочалась..."

 

Володимир Ткаченко


Історія молодого талановитого співака продовжується далі і набирає шалених обертів. Володимир Ткаченко презентує сольну концертну програму - JAZZ&LOVE. На Першій сцені країни Володимир співатиме легендарні джазові хіти, всім відомі рок/поп композиції та авторські пісні виконавця набудуть нового звучання у джазовій обробці. 
Чаруючий  голос Володимира у супроводі симфонічно джазового оркестру та спеціальні гості: унікальний музичний колектив – віртуоз-оркестр "KIEV TANGO PROJECT" і молода українська співачка – чорна перлина цього вечора – Вікторія Олізе. Це буде надзвичайний, емоційно насичений перформанс.
Вдягніть найкращу сукню/костюм, візьміть свою кохану людину і приходьте у цей суботній вечір у Національний палац мистецтв «Україна», щоб разом з нами поринути в атмосферу джазу та кохання. 
Продюсери програми:
Олена Мозгова: "Ця програма – моя з Володимиром давня мрія, яка стає цілковитою реальністю, завдяки гостинності головного концертного майданчика країни. Що може бути краще, ніж провести вечір в коханні з присмаком джазу".
Роман Недзельський (генеральний директор НПМ «Україна»):        "J & L – це яскравий приклад нової української  якості, яку гріх не побачити на власні очі".

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код