Категорії Інформація
Каси Додати подію
Зеленими пагорбами океану
10 вересня 2023

Зеленими пагорбами океану

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17

Про подію

"Зеленими пагорбами океану" у Києві!

У столичному Театрі на Липках юних глядачів чекає постановка вистави “Зеленими пагорбами океану” у Києві за чудовою доброю казкою С. Козлова. Автора цієї дивовижної п'єси про справжню дружбу та випробування таких несхожих героїв ми всі знаємо як творця “Їжачка в тумані”, якого люблять не лише діти, а й дорослі. Це означає, що в нашій виставі чекає все те, за що ми так цінуємо його історії: політ уяви, романтика, пригоди та перетворення головних героїв у процесі подорожі до мети.

Казка на дві дії в Театрі на Липках

Лише у зворушливих історіях С. Козлова силою уяви лісова хатина самотнього старого Вовка може перетворитися на корабель радості та спливти з лісу до зеленого архіпелагу Дружби. Може, але для такої подорожі обов'язково потрібний вірний друг. І ось уже йде клич лісом: “Я – морський Вовк, набираю команду! Найвірніших, найсміливіших, найвідчайдушніших!”. На заклик відгукується зовсім не відчайдушний обережний Заєць, але все ж у нього є особливий дар і здатність дружити.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на казку “Зеленими пагорбами океану” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Дивіться решту спектаклів в афіші Києва на сторінках порталу Контрамарка.

На яку добру та повчальну постановку сходити всією родиною у Києві? На виставу "Зеленими пагорбами океану"!

  1. В основі казка-п'єса С. Козлова
  2. Чудові яскраві персонажі
  3. Романтична історія мрійників
  • Прем'єра вистави відбулася 4 вересня 2010 року.
  • Тривалість вистави – 1 год 10 хв
  • Рекомендований вік – з 6 років
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код