Категорії Інформація
Каси Додати подію
Зимова казка в «Парку Київська Русь»
19 січня 2020

Зимова казка в «Парку Київська Русь»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Парк Київська Русь
Копачів, Київська область

Про подію

З 14 грудня 2019 р. до 19 січня 2020 р. на території Древнього Києва у Князівстві Київська Русь – найбільшого історико-розважального комплексу під Києвом – буде проходить шоу-програма «Зимова казка» для дітей і дорослих.

На вас чекає справжній святковий настрій за участю кінно-трюкового театру і костюмованих персонажів, катання на конях та в санях, запряжених кіньми, гарячі страви, приготовані на вознищах, середньовічні настоянки, канатний спуск «Політайло» та швидкісна гірка «Змій Горинич», зимові розваги , святкова фотолокація, безліч майстер-класів, ярмарок новорічних сувенірів, флеш-моби, ігри та розіграші подарунків. Ви побачите захоплюючу авторську інтерактивну виставу-мюзикл зі спецефектами та вогнями, та навіть зможете стати одним з учасників казки.Разом із людьми, акторами-каскадерами, у виставі візьмуть участь коні рідкісних стародавніх порід. Мюзикл за мотивами всесвітньо відомого твору «Вечори на хуторі біля Диканьки» Гоголя наповнений іскрометним гумором і несподіваними сюжетними рішеннями  та буде цікавим як дітям, так і дорослим.

У Древньому Києві до 12 січня відкрита Головна Резиденція Нового Року. У ній гості зустрінуться з добрим дідусем-чарівником, покладуть свої листи до Чарівної скриньки здійснення мрій і влаштують на пам'ять яскраву фотосесію з казковими героями.

Дата показу спектаклю: 14-15 грудня, 19 грудня, 21-22 грудня, 25 грудня, 28-29 грудня, з 2 по 7 січня та 11-12 січня.

В інші ж дні жителі Древнього Києва запрошують до захоплюючої подорожі у часі в добу Київської Русі, до справжнього живого міста – Києва Х століття. Ви насолодитеся шедеврами середньовічної архітектури, зробите колоритні фотографії та отримаєте потужний заряд позитивної енергії.

Тільки в Древньому Києві 25 грудня, 6-7 і 11-12 січня для відвідувачів Князівства Київська Русь оживе справжній Різдвяний вертеп за класичним сценарієм. Дійство пройде давньослов'янською мовою. Після чого на Вас чекатиме майстер-клас із вивчення і співу Різдвяних колядок.

11 і 12 січня гостей Древнього Києва чекає яскрава розважальна програма, цікава і для дітей, і для дорослих. У ці дні в Князівстві зустрінуться Старий 2019 рік і Новий 2020 рік. Адже зараз саме час Старому Року передати повноваження Нового року та відзвітувати, чи впорався він зі своїми завданнями? Вирішувати будуть гості і жителі Казкового середньовічного міста.

18 і 19 січня запрошуємо до Древнього Києва на святкування Водохреща всіх, хто хоче доторкнутися до давньослов'янських традицій та обрядів.

Зігрітися можна буде гарячими чаєм, кавою, глінтвейном, підкріпити сили – в теплій Княжій корчмі. Можна запланувати веселощі навіть не на один день! Адже в Древньому Києві є можливість залишитися на ніч з комфортом в гостиному домі "4 кімнати".

Ціна квитка на шоу-програму «Зимова казка» (не включаючи Новорічну ніч):

- 14-24 грудня, 26-30 грудня, 2-5 січня, 8-12 січня, 18-19 січня: для дорослих - 190 грн., для пенсіонерів і студентів - 150 грн., для дітей шкільного віку - 80 грн., дошкільнята - безкоштовно.

- 25 грудня, 6 і 7 січня: для дорослих - 200 грн., для пенсіонерів і студентів - 150 грн., для дітей шкільного віку - 80 грн., дошкільнята - безкоштовно.

Квиток діє на 1 день.

Древній Київ у Князівстві Київська Русь розташований в 45 хвилинах їзди від Києва – с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від ст.метро «Видубичі».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код