Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 жовтня 2021

«Жінка - олінклюзів» STAND UP - Аня Александрович

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

Аня Александрович в Києві!

17 жовтня 2021 року у Caribbean club відбудеться сольний STAND UP Ані Александрович з програмою “Жінка - олінклюзів” в Києві! Кожна жінка стикається з купою стереотипів. Про те, що її день - 8 березня, проте, що вона завжди комусь винна, проте, що дівчата не палять і не лаються і проте, що дітей треба народити до 30. Аня Александрович готова поговорити на чистоту про те, що обурює і дратує кожну жінку, затиснуту суспільством у традиційні гендерні ролі та уявлення.

Сольний STAND UP “Жінка - олінклюзів”

Актриса, комік,героїня  "Агенти справедливості" та "Здається будинок біля моря", сценарист серіалу "Школа", художнього фільму "Сквот 32", а також коуч  з публічних виступів для високопосадовців. Аня встигає все, особливо поговорити. Тож цього вечора будемо сміятись і розмовляти. Без цензури. Про життя, любов, чоловіків, жінок, дітей і сусідів.

Щоб потрапити на сольний стендап Ані Александрович в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на сторінках нашого порталу.

Михайло Жонін: “Що я можу сказати про Александрович? Ходяча пригода, торба з дустом, нагорода і покарання, розум і дурість в одному флаконі... і вже... нудно з нею не буває…"

Даша Астаф'єва: Анна Самінішна - так людина підписана у моїй телефонній книзі. Душа і Крило. Я б без неї нікуди у світ безстрашності і впевненості у собі. Отримувала від Анни по морді. По справі. Для справи. Пишаюся бути ученицею і мрію побачити у новому жанрі. Моя особиста Лія Ахеджакова. Не вірите? Запитайте те, в чому сумніваєтеся… Завжди почує і скаже чесно, і так як вміють тільки геніальні таланти.

Музичний супровід вечора - гурт «Каблуками по бруківці».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код