Категорії Інформація
Каси Додати подію
Жінки у ре-мінорі. Довгий різдвяний обід
15 грудня 2017

Жінки у ре-мінорі. Довгий різдвяний обід

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2

Про подію

Жінки в ре-мінорі

Дивовижний спектакль відомого хореографа Раду Поклітару, покладений на чарівну музику Баха, буде представлений жителям і гостям Києва. Сюжетною основою до нього послужила п'єса Федеріко Гарсіа Лорки "Дім Бернарди Альби". Ця постановка однаково приваблює любителів класики і модерну, оскільки в ній відчувається і свіжий подих в українському мистецтві, і данина вічній класиці. Встигніть купити квитки на постановку "Жінки в ре-мінорі" в Києві - ви не пошкодуєте!

Чи існує жіноча дружба? У своїй постановці Раду Поклітару намагається відповісти лише на одне питання. Тут стирається грань між статями, чоловіки одягнені в сукні, жінки - ледь помітні між ними. Неймовірна пластичність, легкість і мелодійність постановки змушує стежити за нею від початку і до кінця.

Довгий різдвяний обід

Друга робота Раду Поклітару - швидкоплинний балет-роздум про швидкоплинність нашого життя, про те, на які дурниці ми іноді витрачаємо її дорогоцінні хвилини і роки. Тут ви побачите 90 років життя родини Байярд, які пронесуть повз в низці різдвяних обідів. Разом з ними глядач побачить долі людей, які зникають, немов метелики-одноденки, не залишаючи після себе нічого, що могло б нагадати про них наступним поколінням. Витончена і емоційна хореографія балету здатна без всяких догматичних повчань достукатися до серця кожного глядача. Щоб дізнатися про інші постановках відомого хореографа, залишайтеся з нашою афішою Києва.

© utv

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код