Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 січня 2022

Змішані почуття

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Взаємини зі Змішаними почуттями

Любов застає нас зненацька, нагороджуючи ніжністю і теплотою в момент, коли її зовсім не чекаєш, як сталося в красивій п'єсі Змішані почуття. Подивитися її з'явиться можливість у мешканців столиці та гостей міста, які приїхали з усієї України в Київській академічній майстерні театрального мистецтва «Сузір'я». Купити або замовити квитки на захід за ціною 250 грн. можна в театральній касі або через інтернет.

Реалістичний сюжет спектаклю

Часто трапляється так, що у щасливій, люблячій сім'ї йде в кращий світ годувальник або господиня. Біль втрати в такому випадку пережити складно, втрачається, здавалося б, сенс життя, прагнення жити, бажання долати нові перешкоди і складності. Дні миготять, немов перегортається відривний календар ...

Але іноді відбуваються випадкові, цікаві зустрічі, здатні перевернути все, змусивши серце знову битися прискорено, а душевні фібри затрепетати, зазвучати новими мелодіями. Найчастіше, коли закоханість або любов спалахує між молодими людьми, вона сприймається з радістю, молодь з легкістю і нерозважливо з головою кидається в бурю емоцій.

З дорослими людьми справа йде інакше. Вони рідко допускають глибоко в душу когось стороннього, а якщо так трапляється, всіляко намагаються прогнати «дурні думки» геть. Сталося так і в чуттєвій постановці «Змішані почуття» корифея української сцени, чудового режисера-постановника І. Славинського.

Про виставу в театрі «Сузір'я» в Києві

Спектакль, крізь який від початку до останніх секунд основною думкою проходить вислів: «Кожен раз, коли за тобою закриваються двері, я хочу щоб ти повернувся ...» - не зможе залишити байдужим жодного глядача. Неймовірні емоції і переживання, які передають зі сцени чудові майстри мистецтва, зворушать серце і нагадають Вашу взаємну любов. Ігри кількох акторів досить, щоб світ засяяв новими фарбами, а бажання бути коханими повернулося назад.

Вражати гостей Театру «Сузір'я» в Києві талантом буде чудовий колектив, який працював над виставою:

  • артисти І. Щербак, С. Бойко, В. Дмитренко;
  • актриса Т. Бойко;
  • композитор В. Борисов.

Зробіть життя яскравішим, подарувавши собі вечір красивих емоцій, відвертості і неперевершених відчуттів, відвідавши відмінну театральну постановку.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код