Категорії Інформація
Каси Додати подію
Звуки і образи / «Matangi/Maya/M.I.A.», реж. Стів Ловерідж (Велика Британія, США, 2018)
12 червня 2019

Звуки і образи / «Matangi/Maya/M.I.A.», реж. Стів Ловерідж (Велика Британія, США, 2018)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Мистецький арсенал
м. Kиїв, вул. Лаврська, 12

Про подію

Серію показів «Звуки і образи» з циклу подій «Плани на літо у Мистецькому арсеналі» розпочинаємо фільмом «Matangi/Maya/M.I.A.», реж. Стів Ловерідж (Велика Британія, США, 2018) 12 червня о 21:00.

Побудований на архівних відеозаписах останніх 22 років, фільм-переможець фестивалю Sundance від режисера Стіва Ловеріджа, «Matangi/Maya/M.I.A.» показує портрет відомої музикантки, розповідаючи про її подорож від мігрантки-біженки до поп-зірки.

Вона почала як Matangi. Дочка лідера повстанського руху тамільських народностей на Шрі-Ланці, вона ховалася від уряду під час жорстокої і кривавої громадянської війни. Коли її сім'я втекла до Великої Британії, вона стала Maya, дорослою і творчою мігранткою-підлітком у Лондоні. Нарешті, світ побачив її як М.І.А., коли вона вийшла на світову сцену, відкриваючи свою cut-and-paste ідентичність, що формувалася протягом усього її шляху. Щоденник звуків, що змішував тамільську політику, панк мистецької школи, гіп-гоп біти і непохитний, впевнений голос зростаючої мультикультурної молоді.

Відкидаючи компроміси, Майя документує на камеру своє життя. Фільм «Matangi/Maya/M.I.A.» відкриває унікальний, інтимний погляд співачки в її битвах з музичною індустрією і мейнстрімом, коли її успіх і слава поступово вибухають і стають одним з найбільш впізнаваних, відвертих і провокаційних голосів у музиці сьогодні.

Хронометраж: 96 хв
Обмеження: 16+
Фільм демонструється англійською мовою з українськими субтитрами.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код