Категории Информация
Кассы Добавить событие
Мультимедийная лекция: "Увидеть Париж и умереть. Легенды Парижских кладбищ"
25 февраля 2024

Мультимедийная лекция: "Увидеть Париж и умереть. Легенды Парижских кладбищ"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

О событии

Чергова мультимедійна лекція з мистецтва в галереї Моді буде незвичайною за своєю тематикою, адже ми здійснимо віртуальну прогулянку відомими кладовищами Парижа. Всім відома фраза “Побачити Париж та померти”. На лекції ми згадаємо про тих, кому це вдалося в повній мірі.

Про тих, хто зробив вагомий внесок в життя цього прекрасного міста та знайшов вічний спокій на його чарівних меморіальних кладовищах. Так, саме чарівних! - ви побачите дивовижні краєвиди та переконаєтесь, що паризькі кладовища - це зовсім не сумні та похмурі місця. Це музеї під відкритим небом , це чарівні парки, це джерело цікавих історій про живопис, науку, музику, і звичайно, любовних, деякі з яких надзвичайно пікантні. Дізнаєтесь, що деякі мешканці кладовищ живуть не менш яскраво та цікаво, ніж під час їхнього життєвого шляху.

Наприкінці лекції ви подивитесь уривки з відомих художніх фільмів, дія яких відбувається на паризьких кладовищах, отримаєте можливість поспілкуватись під музику видатних французьких композиторів та виконавців XX століття, які, нажаль, вже не з нами, але залишились безсмертними у своїх творах.

Приходьте, буде пізнавально й цікаво.

Лектор - Сергій Доценко, кандидат фіз-мат. наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Мистецтво є захопленням лектора протягом десятиліть. Веде лекції нестандартно - бачить і тлумачить мистецтво так, як суто творчі люди не здатні. Лекції проводить інтерактивно, задає цікаві питання аудиторії. Після лекції відбувається коротке обговорення, де учасники події можуть задати питання, висловити свою думку та поділитись враженнями з аудиторією.

Вартість участі в лекції за передплатою 250 грн (що включають 150 грн барний депозит, тобто вино й напої на цю суму).

Арт- й мультимедійні лекції відбуваються щонеділі 15:00-17:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - https://www.facebook.com/modigallery/events. Тел. для довідок: +380 66 355 1847).

Любите вино й мистецтво – значить, ви у Моді )

Предварительный заказ
Заявка на промо-код