Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 серпня 2019

Мозги (Mozgi)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Ібіца (Ibiza) нічний клуб
м. Одеса, пляж Аркадія (центральна алея)

Про подію

15 серпня в нічному клубі Ibiza відбудеться суперкрута вечірка з самим зоряним проектом країни! Приходьте, щоб співати, танцювати і веселитися на березі моря до ранку! Ви вже знаєте, що таке «електро-шаурма»? Якщо ні, то час проводити лікнеп: саме так називають свій особливий стиль учасники команди Mozgi. Головні мисливці за емоціями в Україні покажуть, що таке справжній драйв. Сильні, спортивні, брутальні і вкрай серйозні чоловіки приїдуть знову до Одеси, щоб дати мегакрутий концерт біля моря.

Музика цього проекту відрізняється яскравим і насиченим фольклорним забарвленням і вираженою денс-домінацією. Mozgi мають індивідуальний підхід до звуку, який дозволяє їм створювати суміш Сходу і Заходу. Ритми, етнічні мотиви і потужні біти дають вражаючий ефект! Унікальна танцювально-музична галактика під назвою Mozgi була створена 5 років тому. Шість суперзірок об’єдналися в одному проекті: натхненник Потап, мрійливий і харизматичний Позитив, романтичний Дядя Вадя, улетний і космічний DJ Bloodless, bad boy Ед, серцеїд Рус.

Їх не можна не впізнати: члени команди носять стильні кепки чорного кольору з брендовим логотипом і одяг фірмового street style. Пісні Mozgi — безмежний космос, витканий з неповторних і чесних історій. Їх композиції — оцифровані випадки з життя сміливих чоловіків, які просто не вміють здаватися. Кожен новий збірник Mozgi стає відважним експериментом зі стилями та напрямками танцювальної музики. Приходьте 1 червня, щоб відірватися під суперхіти!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код