Категории Информация
Кассы Добавить событие
ЖАДАН И ДРУЗЬЯ
23 августа 2023

ЖАДАН И ДРУЗЬЯ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

МЦКИ "Октябрьский дворец"
Алея Героев Небесной Сотни, 1

О событии

ПТАХ: вірші, що стали піснями

Унікальний проєкт Сергія Жадана і культурної платформи Ковчег “Україна” об’єднав поезію і музику, книгу і концерт, а ще усіх музикантів, які виконують пісні на вірші українського поета №1.

Цього разу Сергій запрошує друзів до Києва 23 серпня на святкування свого дня народження у Жовтневому палаці. Для іменинника будуть співати: Мар’яна Садовська – міжнародно визнана співачка у стилі world music, яку називають українською Бйорк, зіркова Христина Соловій, Уляна Горбачевська – етноспівачка, дослідниця української традиційної пісні, відомий джазовий музикант Марк Токар та легендарний гурт “Мертвий півень”

До львівського “десанту” у Києві доєднаються Саша Кольцова і сестри Тельнюк, а також справжні козаки з гурту "Kozak system”. Не обійдеться без старих побратимів поета - гуртів “Жадан і Собаки” та "Лінія Маннергейма”. А співати “Многая літа” (а також свою пісню на вірш Жадана “Країна дітей”) буде сам Святослав Вакарчук.

Цей концерт є презентацією унікального артбуку “Птах: вірші, що стали піснями”, який виходить у видавництві “Ковчег “Україна”. Це особливе мистецьке видання зі спецефектами – висічка, рисовий папір, копірка, дзеркальна фольга. За QR-кодами можна буде прослухати усі музичні композиції. А замовити книгу можна за посиланням https://griml.com/6Fyv0 .

Благодійний проєкт на підтримку ЗСУ – всі кошти від концерту та продажу книги будуть направлені на потреби військових, якими опікується фонд Сергія Жадана.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код