Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 лютого 2024

Сильфіда

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Сильфіда” в Києві!

В Національній опері України відбудеться класичний балет “Сильфіда’ в Києві. Саме ця постановка свого часу звільнила мистецтво європейського балету від умовностей і подарувала йому нове дихання - романтичне і чуттєве. Головний герой бачить у дрімоті прекрасну Сильфіду - духа повітря. Проте незабаром у нього весілля, хоча стара чаклунка віщує, що цьому одруженню не бувати. Це викликає обурення у всіх, проте на святі знову з’являється Сильфіда - вона буквально зводить нареченого з розуму, і той вирушає до лісу на пошуки. В гонитві за ілюзорним щастям він втрачає і свою наречену,  і Сильфіду, яка гине від  дотику людини.

Балет на 2 дії

В своїй роботі данський композитор Х. Левенсхольд надихався шотландськими мотивами, що тільки підкреслило містичну атмосферу цієї трагічної історії про нездійснене. Вистава відкрила цілу плеяду романтичних постановок з фольклорними мотивами, які показали глядачеві ще один бік цього мистецтва - вільний від умовностей і упереджень, натомість сповнений щирих переживань та імпровізації.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на балет “Сильфіда” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Києві? На балет “Сильфіда”!

  1. Легендарний балетний твір
  2. Романтична казкова історія
  3. Філософський зміст
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код