Категорії Інформація
Каси Додати подію
ВІВАТ, КАЛЬМАН!
17 жовтня 2021

ВІВАТ, КАЛЬМАН!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Мистецько-концертний центр ім. Івана Козловського
м. Kиїв, вул. Хрещатик, 50Б

Про подію

"Віват, Кальман!" у Києві!

17 жовтня 2021 року в стінах Художньо-концертного центру імені Івана Козловського пройде репертуарний концерт "Віват, Кальман!" у Києві. «Сільва», «Баядера», «Принцеса цирку» - як не знати ці назви будь-якому прихильнику угорського майстра оперети?! Плідна музична спадщина цього композитора стала квінтесенцією і буйним завершенням хвилі небувалого піднесення віденської школи. Ми не так багато знаємо про таємничу фігуру і особистість автора, але все ще продовжуємо відчувати непереборну чарівність його кращих музичних творінь. Вони багатоликі, жагучі і сповнені пронизливої лірики.

Концерт пам'яті Імре Кальмана

Коли ми говоримо слова "Віват, Кальман", ми фактично вимовляємо - "Віват, оперета!". Настільки саме цей музично-театральний жанр тісно зрісся з ім'ям і творчістю великого композитора. У програмі концерту прозвучать обрані музичні уривки з декількох творів Імре Кальмана у виконанні талановитих солістів Київського національного академічного театру оперети.

Щоб потрапити на концерт "Віват, Кальман!" в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах столиці. Інші театральні постановки в афіші Києва чекають своїх глядачів на нашому порталі.

Де послухати найкращі уривки творів віденської оперети в Києві? На концерті "Віват, Кальман!" 

  1. Незвичайно ліричні мотиви
  2. Творчість великого композитора
  3. Фрагменти кращих творів
  • На сцені - артисти Київського національного академічного театру оперети
  • Режисер - Олександра Шевельова

Шановні глядачі, Центр ім. І. Козловського має свою особливість: сцена і зал для глядачів - це єдиний простір, тому вхід в зал після 3-го дзвінка неможливий.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код