Категорії Інформація
Каси Додати подію
Всесвіт для тебе. Струнний квартет Mira
24 березня 2022

Всесвіт для тебе. Струнний квартет Mira

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

"Всесвіт для тебе. Струнний квартет Mira" в Київському планетарії

Мистецький проєкт ARTSpaceтм Київського Планетарію презентує повнокупольне музичне шоу «Всесвіт для тебе» спільно з cтрунним квартетом MIRA.

Програма шоу охоплює великий доробок музики різних років. Від барокових композиторів А. Л. Вівальді, Й. С. Баха до попурі на сучасні мелодії відомих авторів. Це дивовижна музична подорож від мистецького проєкту ARTSpace тм Київського Планетарію та струнного жіночого квартету «MIRA».

Унікальність шоу в поєднанні повнокупольних проекцій 360 Київського Планетарію з витонченою грою чарівного жіночого струнного квартету «MIRA». Завдяки цьому симбіозу кожен твір заграє новими барвами. Раніше ми тільки мали змогу міркувати про наші асоціації з музикою. У Київському Планетарії ми можемо побачити чарівну гармонією між музикою та проекціями. У минулому живу музику мали змогу собі дозволити тільки королівські особи та аристократи. Придворні музиканти були невід'ємною частиною світського життя - скрипка, віолончель, струнні квартети розважали шанованих гостей на балах і прийомах. Жива музика завжди була ознакою статусності і багатства. Зараз же ця розкіш доступна кожному, хто має гарний смак і вміє цінувати справжнє мистецтво.

Струнний квартет «MIRA» названий на честь подвійної зірки і це дуже символічно, тому що кожна з учасниць цього проєкту є справжньою зірочкою! «MIRA» - це в першу чергу гарантія якості, і, звичайно ж, краса і чарівність!

Музика - наша пристрасть, і ми з задоволенням поділимося найяскравішими емоціями з Вами під зоряним небом Київського Планетарію!

Шоу відбудеться з дотриманням усіх протиепідемічних заходів МОЗ України!

#безпечнийконцерт

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код