Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 березня 2021

"Free Men. Небуденна історія."

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київська фортеця
бульвар Лесі Українки 12-14

Про подію

“Free Men. Небуденна історія” в Києві!

У приміщені театру Київська фортеця відбудеться вистава “Free Men. Небуденна історія” в Києві, у постановці театру Veritas. Вистава за п'єсою видатного польського драматурга Славомира Мрожека. Мрожек народився у країні соціалістичного табору і більшу частину життя прожив на чужині, бо прагнув свободи.

Вистава про свободу

 Ось і з його героями, гастарбайтером і дисидентом, доля вчинила так само. Один з них хоче свободи думки, інший - фінансової незалежності. Але реальність така: вони чужинці, які ненавидять один одного, але мешкають у одній кімнаті під сходами будинку. Ба більше, зустрічають разом Новий Рік. Сидять за одним столом і розмовляють про те, чого їм бракує. Але можливо, їх співіснування - це єдине, що їм залишилось. Щоб відвідати виставу “Free Men. Небуденна історія” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 150 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити театр абсурду в Києві? На виставі “Free Men. Небуденна історія”!

  1. Філософія на межі фолу
  2. Всесвітньо відомий драматург
  3. Актуальна тема в часи обмежень

УВАГА! Вистава буде проводитися з дотриманням усіх вимог до безпеки в умовах карантину. Наявність масок у глядачів - обов'язкове! Відстань між глядачами - 1,5 м.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код