Категорії Інформація
Каси Додати подію
Анна Егоян
11 квітня 2022

Анна Егоян

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центральний Будинок художника
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 1-5 (ст.м. «Золоті Ворота»)

Про подію

Анна Єгоян в Києві!

11 квітня 2022 року у Центральному будинку художника відбудеться поетичний вечір поетеси і читця Анни Єгоян “Вища точка почуттів” в Києві! В Україні Анна виступить вперше. Неймовірно чуттєва дівчина з чудовим голосом, яка дивовижно читає свої і чужі вірші, вже давно підкорила мережу інтернет.  А прекрасна музика, яка звучить під час декламації, створює особливу глибину моменту. І кожен наступний рядок ніби торкається серця. Наразі офіційний канал Анни Єгоян нараховує понад 900 тисяч підписників.

Поетичний вечір “Вища точка почуттів”

Цей вечір так само особливий для Анни, як і для всіх нас. Адже зустрічі з прихильниками є для неї джерелом натхнення і певного духовного катарсису. Розумна, талановита і прекрасна жінка з оксамитовим голосом - такою ми бачимо авторку у її відео. Але цієї весни настав час зустрітися наживо в Києві. Адже поезії завжди знайдеться місце. Навіть у часи невпевненості, великої кількості брутальності та бруду. Просто прийдіть і послухайте.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на поетичний вечір Анни Єгоян в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де послухати сучасну поезію в Києві? На поетичному вечорі Анни Єгоян!

  1. Виразна декламація
  2. Талановита авторка
  3. Тепла атмосфера
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код