Категорії Інформація
Каси Додати подію
Barocco Grooves
26 грудня 2021

Barocco Grooves

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

KOOPERATIV
вул. Січових Стрільців, 23А

Про подію

Barocco Grooves у Києві!

26 грудня 2021 року у просторі столичного Kooperativ пройде незвичайний сучасний карнавал Barocco Grooves у Києві. Цього вечора ми легко доведемо, що бароко та клубна музика мають спільну якість. У кожному з цих напрямків, які так далеко стоять у часі один від одного, є особливий грув, енергетичний кач. І це дає шанс поєднати щільний гармонійний ряд бароко із запальними електронними семплами. До того ж, нікого вже не здивувати поєднанням класичної музики із сучасними жанрами. Настала черга соковитого барочного грува - страва обіцяє бути по-справжньому смачною і незвичайною.

Сучасний карнавал

Наші учасники яскраві, як і сама задумка. Для вас творитимуть магію цього вечора круті діджеї та наш симфонічний оркестр. Kyiv Symphony Orchestra — музичний колектив, який вміє сміливо розсувати горизонти академічного виконання, хоч і там рівних йому мало. Влад Фісун - діджей, який грав на великих світових фестивалях, брав участь у вітчизняних медіапроектах і неодноразово з'являвся в ефірі радіостанцій. Dj Andrew - один із найкращих скретч-діджеїв країни, фіналіст світового чемпіонату Redbull Thre3Style, засновник DJ Academy, учасник гурту ТНМК.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на крутий карнавальний сет Barocco Grooves у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше цікавих музичних подій в афіші Києва можна переглянути у стрічці нашого сайту.

Де порухатися під ритми електронної музики та бароко у Києві? На феєричному Barocco Grooves!

  1. Цікава концепція карнавалу
  2. Великий симфонічний оркестр
  3. Талановиті українські діджеї

Дрес-код: карнавал

Виконавці:

  • Kyiv Symphony Orchestra
  • Наталія Стець, диригент
  • Влад Фісун, діджей
  • Dj Andrew, діджей

Квитки для “early birds” (до 19 грудня) – 500 гривень

Після 19 грудня – 750 гривень

На вході – 1000 гривень

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код