Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ben Bohmer
21 травня 2021

Ben Bohmer

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

PM Hall
Паркова дорога, 16а

Про подію

Увага! Подію перенесено з 12.03.2021 на 21.05.2021. Усі квитки дійсні!

Ben Bohmer в Києві!

21 травня 2021 року в PM Hall КВЦ «Парковий» відбудеться перший в Україні концерт Ben Bohmer в Києві, за участі улюблених клубних музикантів столиці - Zadiraka та QUROFF.

Зірка світової електронної сцени Ben Bohmer став одним з найбільш перспективних артистів за версією журналу Billboard після того, як презентував  релізи на  Anjunadeep і Ton Töpferei. Наступні ремікси на Lane 8 і Jan Blomqvist остаточно переконали публіку, що успіх музиканта - зовсім не випадковість. Отже, ця непереможна хода Ben Bohmer танцювальними майданчиками не припиняється з 2019 р.  ані на хвилину. І виступ в PM HALL - наступний крок до вершини.

Перший виступ в Україні

Вас просто зачарує мeлодійнe тeхно, світло та неймовірна атмосфера нашої вечірки. Ви переконаєтесь, що танцювальна подія європейського рівня гідна відбуватися і у центрі Києва. Кращий початок весни, який ви тільки можете собі уявити.

Щоб потрапити на концерт Ben Bohmer в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 2000 гривень. Ще більше яскравих подій шукайте у нашій афіші Києва.

Яку танцювальну вечірку неможливо пропустити в Києві? Концерт Ben Bohmer!

  1. Зірка світової електронної музики
  2. Перший виступ в Україні
  3. Перспективний та талановитий виконавець
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код