Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 квітня 2022

Шлюби укладаються на небесах

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Шлюби укладаються на небесах: повість про любов Наташі Ростової

Чи не знайдеться в світі людини, яка б не була знайома з відомим романом «Війна і мир» і з нелегкою долею героїв Льва Миколайовича Толстого. П'єса «Шлюби укладаюсться на небесах» саме про це, про одну з героїнь - Наташі Ростової і про її нелегку долю, що випала на долю тендітної і простої дівчини. Зібрана по крихтах, ця повість складена вмілою народною артисткою театру - Лідією Яремчук. Побачити її можна буде зовсім скоро, а зараз слід замовити квитки за ціною всього в 60 гривень.

Любовна лінія з роману Л. Толстого прибуває до Києва!

«Шлюби укладаюсться на небесах» розкажуть цікаву історію юної Наталії, яка щаслива від свого першого успіху на балу. Зовсім ще молода дівчина, вона не розуміє багатьох тонкощів в житті, але вже має шалений успіх у чоловіків. Чим же це викликано? Чому саме незручна і чуйна Наташа стає центром усіх подій? У виставі розповідається її повна сюжетна лінія, яка гармонійно переплітається з унікальною музикою, написаної талановитими композиторами. Тут буде показана вся лінія життя героїні: від юнацтва до дорослішання, наповненого новими, часом не найприємнішими відкриттями і розчаруваннями.

Виконавиця - Лідія Яремчук.

Поринути у світ роману Л. Толстого можна буде як з друзями, так і з усією сім'єю відвідавши цю постановку. Так само радимо вам ознайомитися з іншими театральними виставами на сайті нашої афіші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код