Категорії Інформація
Каси Додати подію
Deep Forest
14 квітня 2017

Deep Forest

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

SENTRUM
м. Київ, вул. Шота Руставелі, 11

Про подію

Ідеальна гармонія звуку вiд Deep Forest

Цієї весни в столиці очікується приїзд відомої європейської групи Deep Forest. Колектив встиг запам'ятатися слухачам своєю унікальною манерою виконання і легкими пісням. Приходьте в концерт-хол Sentrum 14 квітня, щоб огорнути себе ритмом чарівної музики і ідеального вокалу виконавців. Купити квиток на виступ Deep Forest можна на нашому сайті і в касах Києва.

Французька група Deep Forest була заснована у 1992 році. Саме тоді, натхненний загадковими африканськими мотивами, колектив створює свій перший шедевр "Sweet Lullaby", який і відкриває їм шлях в світ популярності і слави. Прослухавши його у перший раз, залишається враження, що перед вами відкривається завіса в казкову країну. Композиція "Sweet Lullaby" не тільки розлетілася по всіх радіостанціях Франції та інших країн Європи, але i ввійшла до складу багатьох благодійних збірок.

Засновники world music

Ерік Муке, один із засновників групи, створює неймовірно якісну і чарiвну за своїми мотивами музику. Колектив грає в жанрі етно-електроніки або, так званоїму, world music. Можна сказати, що саме з легкої руки виконавців групи, світ може насолоджуватися цією воістину дивовижної, легкої і заспокійливою музикою життя, адже Deep Forest вважають родоначальниками жанру world music.

Протягом 14 років музиканти не перестають розвивати свою творчість і зовсім скоро презентують свій новий альбом, названий Evo Devo, українським слухачам. Deep Forest вже встиг запалити своєю атмосферою на фесті Polyana Music Festival в Карпатах, і готовий віддати частину своєї енергії і настрою киянам. Слідкуйте за афішею Києва, щоб не пропустити виступ Deep Forest в Sentrum.

(c)utk

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код