Категорії Інформація
Каси Додати подію
Наталія Могилевська "Я вдома"
19 лютого 2024

Наталія Могилевська "Я вдома"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр "Особистості"
вул. Січових Стрільців, 1-5, Центральний Будинок Художника
Наталія Могилевська "Я вд...
Наталія Могилевська "Я вдома"
20 березня, 17:00 Кобеляки 180-500 грн Купити
17 квітня, 19:00 Червоноград 280-580 грн Купити

Про подію

Наталія Могилевська з моновиставою "Я вдома" в Києві

Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської. Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою "Я вдома". За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях.

Вистава "Я вдома" - це місце, де кожен глядач зможе відпустити свої емоції, дати можливість відштовхнути їх від себе і залишити тільки світле і добре, надію і віру в Перемогу. І якщо ви хочете його подивитися, ви можете купити квиток на цій сторінці.

Хочете більше подій Києва? Тоді вам на сторінку з афішею міста.

Як з'явилася драма "Я вдома"

"Я вдома" - це проект-драма, рефлекс на війну. Тут Наталя Могилевська не лише співатиме, а більше читатиме вірші Юрія Рибчинського і... говоритиме. Вона також виконає пісню, яку присвятила своєму дядькові з Маріуполя (він загинув від руки росіян).

Сама співачка й акторка Наталя Могилевська з перших днів вторгнення стала до лав волонтерів, адже саме народні артисти, на її думку, мають бути завжди з народом. 

Тож вона зустрічалася з пораненими, допомагала людям, які стали жертвою війни, і робила все, що було в її силах... Але всі ці страшні події, емоції поодинці пережити надто складно. Тільки творчість може врятувати і не дасть зійти з розуму. Саме так народилася вистава "Я вдома". 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код