Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 липня 2019

Paul Christopher’s Quartet – From Swing to Funk

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

32 JazzClub
м. Київ, вул. Воздвиженська, 32

Про подію

Хто грає?

  • Пол Крістофер — вокал
  • Павло Шепета — рояль
  • Олександр Конюшенко — бас
  • Назар Зімбович — барабани

Що грають? Гурт виступить із програмою «Від свінгу до фанку». На концерту прозвучать джазові стандарти та популярні пісні.

Що треба знати про музикантів?

Пол Крістофер народився у Гайані. Хлопець ріс на музиці Південної Америки. Під впливом бразильських ритмів Пол зібрав команду музикантів, в якій грав на ударних та перкусії. Однак через нестабільну політичну атмосферу в країні музикант разом із родиною змушений був переїхати до Канади.

У Торонто Крістофер продовжив кар`єру як барабанщик та бек-вокаліст в одному з місцевих барів. Тут музикант вперше познайомився із джазом та ритм-н-блюзом. За деякий час він створив перший власний гурт, в якому виступив вокалістом. Паралельно Пол заробляв на життя написанням музики для реклами на телебаченні та радіо.

Зацікавившись американською музикою, Пол Крістофер вирушив до США. Тут він як музикант у казино співпрацював із Білом Косбі, Джоан Ріверс, Бобом Ньюхартом, Доном Ріклсом та іншими місцевими зірками. Це заважало джазмену займатися сольною творчістю, тому Крістофер повернувся до Канади.

У Торонто Пол Крістофер записав і спродюсував свій перший альбом Love And Other Obsessions, що відзначився національним хітом Somebody To Love. Тоді ж музикант із оновленим складом гурту відновив гастролі Північною Америкою, де грав латиноамериканський поп-джаз, ритм-н-блюз і музику країн третього світу.

Чому треба йти на концерт?

Аби переконатися, що джаз може співіснувати з латиноамериканською музикою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код