Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 березня 2024

Флорія Тоска

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Флорія Тоска” в Києві!

Запрошуємо всіх шанувальників якісної музики до Національної опери України послухати відому оперу Джакомо Пуччіні “Флорія Тоска” в Києві! Ця постановка - італійсько-український проект, присвячений ювілею Римських договорів і встановленню дипломатичних стосунків між Україною та Італією.

Опера Джакомо Пуччіні

Опера великого композитора переносить нас у Рим часів війни з Наполеоном. Тут колишній консул Римської Республіки намагається втекти від страти. Він ховається у соборі, де малює фреску художник Каварадоссі. Митець вирішує врятувати втікача. Але несподівано з’являється Тоска - чарівна співачка, у яку закоханий чи не кожний мешканець Риму. Начальник поліції - один з її прихильників. Він користується ревнивою вдачею Тоски і дізнається, що засуджений знаходиться у домі художника. Каварадоссі арештовують, і той опиняється в полоні у  суперника. Адже підступний барон ладен на все, аби отримати кохання жаданої жінки. Його умова -  прихильність Тоски. За це він обіцяє влаштувати втечу Каварадоссі. Але насправді у начальника поліції зовсім інші наміри... Низка стрімких подій призводить до трагічного фіналу.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на оперу “Флорія Тоска” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста.  Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де послухати італійську оперу в Києві? На виставі “Флорія Тоска”!

  1. Трагічна та пристрасна історія кохання
  2. Музика геніального композитора
  3. Чудове виконання досвідчених артистів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код